fredag 30 mars 2012

Hm

Jag köpte ju mer lagringsutrymme i januari och nu är det tydligen dags igen? Fattar inte. Kan väl inte ha laddat upp 20 GB i bilder sedan 7 januari?!

Funderar på att byta bloggportal :( HATAR att inte kunna lägga upp bilder!
Aja de e bara att punga upp igen då

torsdag 29 mars 2012

Suck...

Nu måste jag köpa mer utrymme av Google/Blogger för att kunna blogga med bilder. Less ja blir! Men men. Får ta itu med det ikväll. Är påväg till Motala med sistah och Lajnuz nu..

onsdag 28 mars 2012

Extensions !

Ikv kom Fritte hit och jag satte i löshår på henne . = snyyyggt!! Vi kör hälften ikväll och hälften imorgon bitti. Det tar ju nästan 3 timmar att sätta i 100 slingor.

Om nån är intresserad av att skaffa löshår så köper jag hem och sätter i för 1000 kr/100 slingor. Har du eget hår och endast vill att jag sätter i det (limmar med värrmetång) så tar jag 500 kr/100 slingor.

Före&efterbilderna är Från Google.

Tjockis

Har fortfarande 8-9 kilo kvar att gå ner. Gick upp totalt 24 kg under graviditeten och inom en vecka efter födseln hade jag gått ner 15 kg. Och de senaste 7 veckorna har det mer eller mindre stått still på vågen.

Tog för givet att amningen skulle hjälpa till lite med viktminskningen - men icke! Läste att vissa personer går inte ner förrän de Slutat amma pga kroppen behöver fettreserverna eller nåt.. Jaja jag vill amma i typ 3 månader till iallafall . SEN kan jag försöka göra mig av med dessa NIO KILO som inte ska vara på mig.

Min vikt har alltid haft stor betydelse och varit viktig för mig. Jag SKA gå ner till min ursprungsvikt . Asap :)
vissa upplever mig som lite väääl nojig / utseendefixerad men men - alla är olika!

Tråk

Det blir inget solstolssittande framöver här inte...ska ju bli kallt igen! Ska iaf åka in och sola solarium idag. Dagens bästa!
Få koppla av.. Inget barnskrik eller nåt ^^,

Har duschat och tvättat håret förut. Skönt. Frida kommer hit idag oxå, ska sätta i extensions på henne. Och jag har äntligen fått mitt hår! Det Kom igår. Får se när jag orkar/HINNER sätta i det..

Jackass 3.0

Sitter i soffan och kollar på Jackass 3 . Linus måste som vanligt ligga på mig och sova - det är det enda som duger åt honom. Men men det är ju mys :)

Så himla rolig film haha! Det regnar ute! Det har väl inte regnat på flera veckor? Blir ingen promenad idag iaf, har ont i kroppen, är helt stel :/ trääligt värre.

Niggas

Tror att jag ska göra negerbollar!! Det är ju så enkelt plus att H älskar't.
Kolla vilka fina negerbollar jag gjorde i somras hihi.

tisdag 27 mars 2012

By The way

Idag på BVC fick jag höra att de 2 första månaderna med en liten bebis är de jobbigaste?
Hoppas att det är så .. Om en vecka blir Linus 2 månader.

Linus i magen

Här nedan är några bilder från augusti förra året när jag var gravid i typ 4e? månaden.
Det var så skönt att bara vara hemma alldeles ensam, kunna göra vad man ville! Och känna sparkar från lilla Linus i magen..
Jag förstår inte hur man orkar jobba när man är gravid?! Beror såklart på vilket jobb man har . Men ändå?! Gå upp tidigt och allt det där.. Är så tacksam att jag fick vara hemma. Tack vare blyarbetet! Det visste jag verkligen inte när jag började köra lastbil..

Linus har verkligen börjat sova på nätterna tack och lov! Han vaknar visserligen var 3e-4e timme och vill äta men sen somnar han om direkt! Tack kära barn <3 :) men det tar 100 år för mig att somna om dock.. Aja .

Nu ska jag försöka sova är så himla trött! Imorgon ska jag väl laga lite mat och ha Gossip Girl maraton. Är inne i en jättespännande period just nu! Nyss börjat på säsong 4. Vika tvätt står på schemat imorgon oxå. Och släppa ut kaninerna i deras nya rasthagar som Henrik fixat ihop :) städa sovrummet behöver oxå göras....

Promenix

Tjo
Gick upp vid åtta och åt frulle sen bar det av till BVC för vägning och mätning han hade gått upp ett kilo sedan vi var där sist 6/3 :) och är 62,2 cm lång - han har växt 1 dm sedan födseln för 7,5 v sedan..

Nu blire en sväng neråt i gatan och sen lunch!

måndag 26 mars 2012

Mums

Det var myyyycket godare än vad det ser ut.
Grillad majs hade varit gott till..
Imorgon ska vi till barnmorskan på kontroll och sen är det föräldragrupp på eftermiddagen!

Puh! Det blir mycket åka. Men det är jag ju van vid ;) och på torsdag ska jag och fritte storhandla!
Fick hem reklamblad idag, har hittat massor jag måste köpa hem, mat asså.

Nighty!

Måndag

Idag har jag bakat knäckebröd, lagat kyckling och grönsaker i pitabröd, gått 6kilometaren runt Gärdshyttan med Frida, städat köket, satt på en tvätt, lämnat min 240 på service, lagat potatisgratäng och gjort en sallad och så grillade vi fläskytterfilé, har gjort iordning påskriset hihi. Älskar rosa och blå fjädrar. Nu fick det bli lila oxå. Ska ha gula och limegröna fjädrar utomhus. Bild kommer. Sen åt vi. Sen badade vi Linus. Sen gav jag kaninerna kvällsmat, hängde tvätt, borstade tänderna och nu ligger jag helt utslagen i sängen.

Godnatt!

Linus börjar bli stark! 2 månader gammal om åtta dagar. Gullegrisen.

Haha

Vad kul!!
Undrar om försäljningen går bra av dessa tröjor...?
Finns på Carlings.
Sötis!!

söndag 25 mars 2012

Godnatt!

Nattskjorta PÅ
mysstrumpor PÅ
nu säger jag godnatt!

Imorgon ska jag baka såntdär gott, nyttigt knäckebröd och gå promenad med syrran :)

Tan

Börjar hända lite med brännan nu..

Sunny day

Dagen har gått jättefort och jag har inte hunnit med speciellt mycket.

Har ätit mat och gått runt Gärdshyttan .
Har vart i stan och solat och handlat oxå. Mamma var snäll och passade lillis.
Nu har jag duschat och ska väl gå och lägga mig..

Spelar

En lugn morgon..
Vi skipar nog Örebro idag det är ju lönehelg plus att H var tvungen att jobba lite.

Spelar på ipaden som ni ser hehe.
Inatt har Linus ätit 21, 02, 06 och 09..

Helbild

Tja
Här har du bilden du bad om. Mitt hår utan extensions :-(