lördag 31 december 2011

Vinterland

Vaknade imorse kl 05 av att jag hade ont i magen.. Passade på att ta lite bilder :)
Typ -7 grader ju. Rekord denna månad lr?!

Aaaj...

Okej jag har varit gravid i 251 dagar och har ca 28 dagar kvar till förlossningen.. Har bara gått och väntat på hemska krämpor , sömnlösa nätter, foglossningar och allt vad det heter. Och NU . inatt började det. Eller igårkväll. Ont i svanken!! På med värmekudde och viiila.. Somnade runt 03 och vaknar ca 05 av världens magont :( spec. På vänster sida. Ligger och pinar mig till kl typ 11-12 då ringer vi till USÖ för jag vill verkligen Veta vad detta är?! Vi ska ju på kalas ikväll och allt!
Åker in och gör ultraljud, mäter hjärtljud i 40 min o lite såntdär.. Doktorn kan bara konstatera att tarmen är inflammerad eller nåt.
Det gör helt sjukt ont när jag rör mig minsta lilla..ska visst gå över av sig självt . Vi får väl se. Så gissa hur död jag är. Har inte ätit nåt idag heller så nu blir det lite soppa. Vågar bara hålla mig till flytande föda tills det har gått över . Det gör så ont!!!!
Hade ställt fram typ 1000 ingredienser igårkväll till desserten jag skulle göra idag . Allt står fortf på köksbänken.... Blir så deppig!

Gott nytt år från mig i morgonrocken

Yo hoes

Sitter nere i köket som vanligt haha! och ser hur Tidningsbilen åker från hus till hus här i byn. Det kanske vore ett jobb för mig?! Lite göttigare att ta sig loss med en liten postbil än med lastbil o släp på ca 60 ton när det är snö och halt ute.. Men vilka jobbiga tider förresten. NÄE tack inget postbilsåkande..

Har iaf köpt Gossip girl S03 idag!! Så nu har jag alla 4 säsonger woho. Så himla bra ju.. Hatar tv-serier annars, följer inte en enda serie.. Köpte även ett brynkit till mig själv från Wet n Wild och ett baby-nagelkit :) och 2 st utav min favvodeo från Biotherm ! Och lite hårgrejer på H&M (klämmor o sånt- absolut inte schampon o sånt , då är det Bellbox som gäller).

Måste boka fotvårdsbehandling+ ögonfransfärgning + ögonfransfärgning denna vecka oxå!
Vill ju göra det innan storken kommer.

Imöra blir det att stå och göra desserter till nyårsbuffen. . Har jag tur kanske gubbe hjälper till. Ska betala lite räkningar nu och sen försöka sova.. NIGHTY!

fredag 30 december 2011

24/7

Paket

Idag kom lite saker från eleven.se!
Wiiiiii! Plus att jag varit på Marieberg med mamma o syrran och shoppat!

Ikv blire kycklingfilé och hasselbackspotatis . Ska gå och göra såsen nu sen blir det la en film!
Är så trött...

Ska flytta

Japp... Jag vill flytta..........


.... In i min morgonrock !!!! Den är så skön !!
Gick nyss upp o la mig bredvid en snusande honey . Ska försöka sova jag med. Natti!

// nattugglan

torsdag 29 december 2011

Zzz. Varning klagoinlägg

Omg vilken hemsk dag...
Somnade ca 01 inatt. Vaknar 02.39 och går ner i köket en stund. Går upp och lägger mig och surfar/spelar på telen till kl 06 (!!!) utan att bli trött och försöka somna om som jag hoppats på..

Baby drar till jobbet och jag kan iinte sova. Trött, dunkande hövve, hungrig... Ligger i sängen och mår dåligt till kl 11 typ. Då ringer honey. Det visade sig att jag iaf sovit nästan 1h ! Mellan 10-11..

Har bott i morgonrocken hela dagen. Inte ens klätt på mig!! Är sååå trött. Ska försöka sova tiidigt ikväll. Så man får nåt gjort på dagarna?!

/// surast i stan

Eleven

Lite av det jag klickade hem.
Längtar mest efter håroljan samt nageloljan från OPI.
Jag älskar O.P.I!
Blev även en lotion samt mitt favvonagellack. Har typ 10 olika färger men just den där rosa är min favvo yuuummmii!

Att det var fraktfritt tack vare att jag handlade över 600 gjorde ju inte det hela sämre.

onsdag 28 december 2011

Fikamys

Tänk om varje dag kunde se ut som denna.. En nästan 4 timmar lång fika med bästa ekonomibrudarna Emma, Anna & Ingrid. På God Smak i Hallsberg såklart! :)

Har tagit på mig finaste örhängena jag fick av darling i julklapp! Och så har jag förlovningsringen runt halsen då mina fingrar svullnat lite.. Ser på dessa bilder tagna idag att mitt ansikte har blivit lite rundare än förut..
18 kilo herregud. Tur att jag är 177 cm lång så det inte syns så mycket ;)

Efter maten idag så tog jag & älsket varsin liten skål med chips och julmust och kollade på Sherlock Holmes-filmen i sängen. Mys! Det skulle jag aldrig gjort.. Börjar få halsbränna som jag inte haft på typ en vecka nu? Ajjaa...

Gott!

Var hemma hos pärona igår och åt lite samt bytte julklappar med min bror Johan och hans familj. Vi fick 2 jättebra böcker! Och så fick vi ärva massa saker till lillen. kanon!

tisdag 27 december 2011

Sköning



Spelar Bubble Witch och lyssnar på softar-musik :)
imorgon blir det lunch med girlsen i Hallsberg! Nice!
godnatt

Solbränna..

Usch jag hatar verkligen att vara blek. När bebis är ute ska jag
sola solarium 3 ggr i veckan.. Orkar inte hållas med
brun utan sol längre. Och jag vill inte vara blek.
Hellre russinhud och rynkor av solariumet...


Hur underbart var det inte när man på
somrarna jobbade och körde kl 02 - 14, kom
hem, la sig på gräsmattan med morotsoljan
och en cola zero.... MMM!!!!!


füüLING!!!




Solbränna me lajjkii..

Ssooommmaarr!!













Jag vill ha sommar 2012 nu!