fredag 27 mars 2015

Suck

H var på vårdcentralen i onsdags för han stod inte Ut längre, han hade nån infektion och fick en penicillinkur. Lukas fick 40 graders feber igårnatt och den går inte ner trots alvedon , stackarn han var otroligt slö igår. Vet ej om det är från MPR vaccinet han fick för 16 dagar sedan, det stod på lappen att man kunde få feber 7-12 dagar efter vaccineringen . Han fick feber samma natt samt 15 dagar efter vaccineringen . Och däremellan har jag och Henrik legat däckade i en vecka med nån influensa och Linus hade feber i 2 dygn. 

Men men nu är jag och Linus friska iaf , önskar att Lukas kunde bli det också .
Skitjobbigt att inte kunna göra nåt, åker inte till öppna förskolan eller buslandet eller och handlar med febriga småbarn! Man blir sjukt islolerad. 

Jaja eftersom några är Sjuka på åkeriet har jag hoppat in och kört lite, bl.a igår och så blir det en liten sväng idag . 



En mycket trött mamma som är hemmafru med 3 killar och städar, tvättar och lagar mat på dagtid, kör lastbil kvälls- och nattetid och resten av natten ligger och vakar över sin febriga lillplutt. Zzzzzz!!

Imorgon ska vi på tidig påskmiddag hos mamma pch pappa och fira att mamma fyllde år för 2 veckor sedan :)

Nu ska jag lyssna vidare på Mustasch
.. I dont hate you är bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LÖÖÖV YA