måndag 4 augusti 2014

Tips!

För några dagar sedan beställde jag en ansiktsmask från ett märke jag varit sugen att testa i ett år!
Glamglows Super mud blev det! (Den vita burken)
Beställde härifrån: 

Har provat den en gång (i förrgår) och har faktiskt märkt lite skillnad!
Har fått mer lyster och ser renare ut i ansiktet.
Dock luktar den typ hönsskit så det är inte så trevligt när den sitter på men jag gillar den! Tänker använda den en gång i veckan :)

"Förebygg alla dina hudproblem på en och samma gång med denna mask! GlamGlow Super Mud är super-masken som ger din hy den mest fantastiska behandling - från insidan och ut!

Super Mud kan användas över hela ansiktet eller enbart som punktbehandling, där du tycker att det behövs som mest. Den är kliniskt utvecklad av GlamGlows dermatologer för att förebygga alla problem som kan uppstå i huden.

Masken är framtagen med Acnecidic-6™, en blandning av sex AHA och BHA-syror i en perfekt pH-balans som rengör på djupet samtidigt som den minskar synligheten av porer, pigmentförändringar och blemmor. Den innehåller även Activated-X Charcoal, en kol i absorberande form som drar till sig 500 gånger sin egen volym av giftiga substanser som finns i huden. Den lugnar även irriterad hud vid utslag från rakhyvel och inåtväxta hårstrån.

Du kommer se och känna en märkbar skillnad, din hud blir ljusare med en frisk och härlig lyster. Super Mud ger en fantastisk ungdomligare, friskare, mjukare och jämnare hy utan irritationer, blemmor och porer.

  • Passar alla hudtyper.
  • Passar lika bra för kvinnor som för män.
  • Använd som helmask eller punktbehandling.
  • Reducerar porer, pigmentförändringar & blemmor."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LÖÖÖV YA