torsdag 8 augusti 2013

v.37! Dagens magbilder

v.37 nu!!!!!






Bebis: Bebisen är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen. Om detta är din första graviditet så är det vanligt att förlossningen sker närmare 40 veckor eller kort där efter, medan om det inte är ditt första barn så är det mer sannolikt att du föder tidigt (Hoppas!) Se till att väskorna är packade!



Mamma: Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Den allra sista tiden kan gravida kvinnor få svårt att sova.
Nu börjar det bli viktigt att vila och förbereda dig inför förlossningen.
Du känner säkert av fler och kraftigare sammandragningar. Det är normalt. Det är dags att börja ladda med kolhydrater som pasta och bröd.

När förlossningen sätter igång kommer du att förbränna omkring 500 kalorier i timmen. Det kan vara ett riktigt maraton att föda barn och du gör klokt i att förbereda dig grundligt. Vila mycket, ät ordentligt och fyll på med kolhydrater i tanken, så att du klarar hela distansen bättre.

❤ Snart blir Linus storebror :)


Kommentar: wiiieeeee!!!!
- när kommer du , lilla vän?
Kan inte fatta att du kan komma när som helst , men du kanske väljer att komma ut i mitten på september? Fine! :]]]
Just nu är allt jobbigt- sitta, stå, gå . Sover riktigt dåligt, är säker på att kroppen börjar ställa in sig på att vara vaken om nätterna. Lika bra det ;) men det vore underbart att få en hel natts sömn..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LÖÖÖV YA