torsdag 31 maj 2012

S70!

Så sjukt sugen på att köpa s70 igen.. Min gula pärla står ju bara.. Blir så ledsen. Den gick ju ej igenom pga CO-halten och det finns ingen verkstad som kan fixa .. Så den står med körförbud. Säljer snart vraket och köper mig en riktig bil som inget cp från Norrland har förstört helt och hållet (som med gulingen).. :(

Nu ska jag ge mig ut på blocket och leta s70!!

Lööööv

Är så glad att jag för tre år sedan började jobba på mitt nuvarande jobb . Annars hade jag och gammelgubben Henrik aldrig träffats. Vi träffades och lärde känna varandra på jobbet. Innan hade vi aldrig ens sett varandra.

Vilken tur att han råkade bli kär i mig oxå hehe . Och jag i honom :) när vi träffades var jag 20 och han 26. Då tyckte jag att han är lite too old men han är ju som en 15-åring i hövvet precis som jag så vi passar så bra ihop ;)

Rainy day

Ska regnet sluka oss tro? Det märker vi :) vi tar oss en promenad till glasbruket .

Chillin'

Tjenis!
Ligger och myser i vardagsrummet , jag passar på att städa lite emellanåt. Ska gå ner i källarn och ta ut vagnen nu för Linus vill snart äta och sen blir det en promenad. Sen ska jag nog prova att göra den där tårtan. Recept finns här : http://minbebis.com/blogg/jennysmatblogg/cheesecake-till-mors-dag
:)

Mornin'!

Haha Linus ligger och gör skitkonstiga ljud han låter som en häst och som ett argt odjur , jag skrattar ihjäl mig .
Men nu blir det uppstigning. Ska äta nån tråkig frukost -hatar frukost- och sen skura golv! Om jag orkar.. Åh jag vill åka och sola igen det var 7 år sedan..

Nattens sovschema

Fattar att ingen bryr sig men jag gillar att gå tillbaka i tiden och titta senare..

Linus kvällsammar ca 19.00
Linus somnade vid 20.30.
Jag somnar 00.05
Linus vaknar och vill äta 00.27- jag går in och hämtar honom i hans rum
Vi båda somnar om ganska snabbt
Linus vaknar kl 04.47 och vill äta. Sen somnade han inte om minsann utan det har varit full rulle....fattar inte ?
Ok han har faktiskt sovit en timme mellan 07-08 nu på morgonen . Ååååååå jag önskar han kunde sova hela natten. Ska köpa hem såntdär jox och ge i flaska nu... Och hoppas att han håller sig mättare på det längre .

Ville bara säga en sak...

TRUE

onsdag 30 maj 2012

Wiiie

Gud vad jag älskar att internetshoppa!! Fick hem massa fint idag ❤

Instagram

Hallå där ute - ni måste vara fler som har Instagram? Heter eye89catcher iallafall :))) ses där!

Stan!

Är hos mamma nu, har fått mat yummiiiii och varit på Ica och handlat . Ska göra chokladcheesecake! :)

Hjälp!

Jag är så fruktansvärt sugen på Redbull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mmmm det bästa som finns är att öppna en burk och sen doooofta ner på drycken omg ... Är så himla sugen att jag snart åker till stan oh köper mig en! Inte så bra att dricka när man ammar, men jag får göra som jag gjorde en gång när jag var gravid - köpa en och smutta på i typ tre dagar.
Har ju paket att hämta ut oxå! Ett stoort paket från Lagerhaus! :)

Effektiv

Vi tog lite sovmorgon eller "sov och sov".. Inte precis. Men gick upp halv elva iallafall :) och sen dess har jag rensat bort vinterjackor och stövlar, dammsugit undervåningen, städat undan massa skit, tagit hand om 5 kilo disk och gjort mat. Falukorv i ugn special med mitt egna potatismos. JAG ÄLSKAR POTATISMOS skulle kunna leva på det men det vet ni ju redan.
Linus har sovit ute i vagnen och suttit i Babysittern under tiden :)

SUCK

Varje morgon är likadan. Linus vaknar typ 05.... Lite smågrinig. Tror det kan vara magknip då vi slutade helt med minifomen för drygt en vecka sedan. Han ÄR ju trött men har otroligt svårt att somna om. Han har haft svårt att somna ända sedan han föddes. Tänk om man hade ett barn som kunde somna självmant. Vi får alltid kämpa in i det sista för att han ska somna - jobbigt . När han åker bil, vagn eller äter så brukar han somna men dem metoderna kan man ju inte ta till jämt. Han somnade vid halv tio igår. Och vaknar tidigt.. Han får ju inte sova nåt stackarn.

Som sagt- takfläkten är poppis att prata med. Och gärna ska man sprattla med armar och ben samtidigt ahahah..Men godmorgon då :]