tisdag 10 april 2012

Förlossningsjournal

USCH USCH USCH säger jag bara! Fick hem journalen idag och fy vad påmind jag blev om förlossningen..

Smärtan..! Att knappt kunna stå, gå, ligga eller sitta på typ en vecka efteråt..
TUR att kroppen återhämtar sig och att smärtan släpper så småningom :)

5 kommentarer:

  1. Vart gick du in och beställde hem journalen. Frågade på BB och hon visst inte ens själv! Dåligt tykcer jag, förr fyllde man i en lapp på bb om att man vill ha den hemskickad. Har ju på dom andra barnen så jag vill ju ha det med denna med.

    SvaraRadera
  2. Va men Gud.. Man fick anmäla i receptionen på bb att man ville ha den hemskickad :/

    SvaraRadera
  3. Konstigt, till mig sa en barnmorska att hon inte visst som sagt och att man kunde gå in under mina sidor. Men vad är adressen då?! Det visst hon inte! Knasigt!! Då ska jag ringa BB :) TACK :) Ha en trevlig helg. Hälsa Henke från mig jag är en gammalkompis till honom från pålsboda :) Hittade din blogg och fick syn på att det var henke du var ihop med :) vilket jag tycker är skoj! Kul att få följa erat liv. Har sagt många gånger att jag ska titta ner, men det blir aldrig av. Sofie (svägerskan din) och jag har sagt det tusen gånger till varandra. Linus är så himla söt :) Våran minsta felicia är född 21/2 2012 så det är inte många dagar emellan dom :)

    SvaraRadera
  4. Jaha då vet jag vem du är! Haha vad kul... Ja men kom bara- känner jag Henrik rätt skulle han tycka om det

    SvaraRadera
  5. :) Ja det får jag allt göra då! Jag har inte träffat Henke sen jag väntade mitt första barn 07-08 så det var ett tag sen. har sett och talat med Daniel och Sofie då och då. Så det skulle vara skoj :) Får bestämma en dag då som passar er :)

    SvaraRadera

LÖÖÖV YA