fredag 3 december 2010

Omg

Ursäkta men vad är detta? "ASKERSUNDS NYA SAMLINGSPLATS".. 


Prislapp: 250 milj kr


Några kommentarer från folk ang bygget:

"det är tur man inte bor i Askersunds Kommun längre. Men jag lider verkligen med de sjuka, äldre och unga som nu kan se 250 miljoner kronor (summan blir nog högre) bli till sand. Hoppas verkligen att människan som ritade torget inte får detta uppdrag! Då saknas det nog dörrar!"

"Istället för ett ny byggnad tycker jag kommunen borde bygga om den gamla verkstaden till ny skola. Verkar helt ologiskt att lägga så mycket pengar på en investering som inte alls passar in i Askersund."

"Tycker det är en mycket riskabel investering, när "bygget " är klart finns risken att det bränns ned det ligger ju i tiden."

"Satsa på HELA kommunen, och bygg dessa skrytbyggnader när ekonomin tillåter! Inte när arbetslösheten är hög, de sjuka får de sämre och de äldre inte ens får tillfälle till en promenad för att just ekonomin inte tillåter det! Skärpning nu"

"Ja badhall hade väl f*n varit bättre än det här!

Just en badhall har ju alla tjatat och strävat efter i åratal, men NEJ nått sånt går inte att bygga fast det skulle gynna Askersund rejält.
Men det här, ja det vet jag inte vad man ska säga om. Ingenting som man varken hörts talas om att folk i Askersunds kommun vill ha eller har eftersträvat!! Men men politiker kör ju sitt race!!!
*Askersund i ett nötskal!!!"


"Måste bara fråga hur i helvete man kan spotta glesbygden i ansiktet och lägga ner skola efter skola, ungdomsgård efter ungdomsgård och nu smälla upp ett jippo för flera miljoner? Men det är klart, Askersund har alltid varit prio ett för svågerpolitiken i Askersunds kommun! Glesbygden är mest ett nödvändigt ont.."


***


Ja vad säger ni? Och vad TROR ni? Hiss eller diss?




Skickat från min iPhone

1 kommentar:

LÖÖÖV YA