tisdag 31 juli 2012

Kvällen

Henrik smet iväg till Pressbyrån förut och hyrde Safe House! Vi gick Kungshamns strandpromenad och Linus somnade så skönt i barnvagnen så vi har sett på film och ätit chips och godis. Det var vi värda efter att ha knatat runt hela dagen. Har shoppat Fler saker till hemmet m.m! Ska visa så småningom :)
Nu är det iaf läggdags. ..

Ssssmögen

Här har vi det gött.. Igår blev det skaldjur och idag har vi(H) fikat. Jag ska äta lite lunch nu sen blir det nog en promenad. Har varit nere på Smögenbryggan idag och jag har shoppat tröjor för 1500 kr.. Henrik har köpt pikéer och iPhone skal. Och så har vi köpt massa fina saker till hemmet !
Lite bilder !

måndag 30 juli 2012

Skaldjur

Har ätit färska räkor och kräftor för nästan 400 kr ikväll yuuummmiiie!!! :)
Nu är det strax läggdags, det börjar snart en Wallander, får se om den är nåt att ha..

Och så Gb-glassarna från -76! Kul :)

Bilresa

Linus första långa resa med bil! Går ganska bra. Hittills iallafall. Han somnade vid Götene och nu är vi i Lidköping, han sover väl i 30 min gissar jag. Då ska vi stanna och handla lite nånstans för vi får inte tillgång till boendet förrän kl 14. Ska nog stanna och byta nu så att jag äntligen får köra. Sitta i baksätet är inte min grej. Åksjuk flickvän = grinig flickvän

Godmorgon

Full rulle idag då! Vaknade tjugo i tolv, har duschat och tvättat håret, hängt och vikt tvätt och nu kl 13 åt jag frukost!
Nu ska Linus äta sen ska jag börja packa för imorgon drar vi på semester. Har inte packat nåt ännu! Måste fixa kaninvakt oxå, samt handla lite inför resan och städa klart det sista här inne- plocka ur diskmaskinen osv osv..

Shopping

Man måste väl få unna sig ibland..
Har nyss klickat hem en keps och två par strumpor till Linus + en hoodie, hårklämma och två par jeans från H&M.. Nu ska jag rensa kundvagnen på Gina innan jag checkar ut och betalar.

lördag 28 juli 2012

Regn

Nu kom regnet! Skulle precis packa in lillen i bilen för att åka och handla lite. Har 2 blöjor kvar! Känns inte så bra...
Det var ju betydligt finare igår vid denhär tiden som ni ser på mina bilder.

fredag 27 juli 2012

Mmm

Här ligger jag! (filmklippet går endast att se från en dator antar jag)

På sjön!

Idag tänker jag ta årets första dopp! Har dock inga badkläder med mig men det får lösa sig.

torsdag 26 juli 2012

Natti!

Sover i båten på holmenbron inatt! Kul att följa förberedelserna inför Summerparty :) full rulle här asså.
Sitter och äter chips, godis och frukt men nu får det bli sängen !
Hoppas på att få sova liiite iaf .

Hemma

Omg vad trött jag är. Har bara ätit en stor glass idag . . . Pojjjkarna somnade i baksätet haha. Hett äre iaf!

Smultronstället

Nu är vi påväg hem efter att ha köpt glass!
Vi tog vanlig kulglass i take away-kiosken (kulorna var stora som tennisbollar! :D) hade varit kul att suttit ner vid ett bord på glassrestaurangen och bläddra i menyn men det var typ 45 min kö (se bild) för att få ett bord och så var det trångt osv..

Gick och kikade en liten sväng (varmt!) sen åkte vi hem

Åbergs

Är påväg till Söderköping för att köpa glass! :D men gubbe var tvungen att ha lunch så vi stannade på Åbergs bageri i Finspång (stannade där ibland när vi körde lastbil här förr i tiden - mkt fina mackor m.m). Fick bli en cola till lunch för mig - ska ju ha GLASS :-)

Nighty

Gick ner till harge en sväng nu på kvällen, Linus sov så skönt i vagnen, det är alldeles vindstilla, varmt och skönt, solen håller på att gå ner....- vi går ut på stora bryggan , där sitter 3 st "gärdshyttingar" och jag hinner bara knäppa en bild (se nedan) sedan börjar en av dom gorma "SERGIO! SERGIO!" (och vinkar till en annan gärdshytting som samlar burkar på stranden), det ekade över hela harge- t.o.m. Hem till Henriks föräldrar fick vi höra sen. Linus vaknar och börjar gaaallllskriika. Vi stod liksom 2 m ifrån dom där äcklena. Henrik försöker trösta Linus och jag ställer mig bara och tittar på dom stackars ynglen . Dom bara skrattar och säger "sorriiii".

NUTS!
Blir så trött. På tal om trött- nu ska jag SOVA...